Voetbaltornooi op Gelukstede

En toen was het zover… het voetbaltornooi dat startte half september kwam tot zijn hoogtepunt met een spannende strijd om de derde en vierde plaats, waarbij twee ploegen voluit gingen voor de derde podiumplaats. FC Mand toonde zich winnaar…
Nog spannender werd de finale tussen 6 Elektriciteit en het Kompas. Het Kompas, de bekerwinnaar van vorig tornooi gooide alles in de strijd om zijn titel te verlengen. Zij scoorden ook als eersten. Wat toen volgde was een ongelooflijk spannende nagelbijter. Deskundig gemonitord door een professionele allesziende arbiter, ontpopte de wedstrijd zich tot een waar gevecht om de titel. Vlak voor het einde scoorde 6 Elektriciteit nog tegen.
De campus barstte bijna uit zijn voegen… Alleen door schepcorners kon een definitieve winst voor het Kompas zich op het bord laten zetten.
’s Namiddags volgde nog de prijsuitreiking. Een impressionante marching-in van een honderdtal spelers, en een medaille- en bekeruitreiking door onze notabelen Yentl De Smet, sportfunctionaris van de LLR, Robbe Denayer, voorzitter van de LLR, Luc De Bouver, coördinerend technisch adviseur en Dirk Forceville, directeur. Er was applaus, gejubel, ontlading van emoties… Schitterend einde van een fantastisch tornooi !

Meer foto's